Kako Gledati Filmove Na Mobitelu

Sadržaj:

Kako Gledati Filmove Na Mobitelu
Kako Gledati Filmove Na Mobitelu

Video: Kako Gledati Filmove Na Mobitelu

Video: Kako Gledati Filmove Na Mobitelu
Video: Najbolje aplikacije za gledanje FullHD filmova ili serija na telefonu! 2024, Travanj
Anonim

Suvremeni mobiteli imaju mnogo funkcija. Mogu se koristiti ne samo za komunikaciju s prijateljima, obitelji ili kolegama s posla, već i za spajanje na mrežu, slušanje glazbe i gledanje videozapisa. Međutim, film ne možete samo prenijeti s računala na mobitel. Da biste reproducirali video datoteku na telefonu, morate ispuniti brojne uvjete i poduzeti potrebne radnje.

Kako gledati filmove na mobitelu
Kako gledati filmove na mobitelu

Potrebno

  • - mobilni telefon koji podržava gledanje video datoteka;
  • - Priključak za internet;
  • - pretvarački softver za video datoteke;
  • - USB kabl.

Upute

Korak 1

Pronađite video datoteku s filmom koju biste željeli gledati na svom mobitelu. Najčešći format koji podržava većina mobilnih telefona je 3gp. Filmove u ovom formatu možete preuzeti s Interneta. Pronaći ih je prilično jednostavno - postoji mnogo web mjesta koja nude videozapise za mobilne telefone.

Korak 2

Pretvorite svoj film iz avi ili mpg4 formata u 3gp format ako ga niste uspjeli pronaći na mreži. Da biste to učinili, trebate koristiti poseban program za pretvorbu videozapisa, koji se također može preuzeti na Internetu. Moderni pretvarači video datoteka sadrže bazu s postavkama za različite modele telefona. Samo pronađite svoj model na popisu i započnite postupak prekodiranja. Uređaji za reprodukciju mogu se instalirati na pametne telefone zasnovane na sustavima Windows Mobile, Android, iOS ili Symbian, koji omogućuju pregled videozapisa gotovo bilo kojeg formata. Programi igrača također se mogu preuzeti s Interneta ili kupiti s web mjesta programera.

3. korak

Kopirajte gotovu datoteku filma na svoj mobilni telefon. Najbolji način za to je korištenje USB kabela. U izborniku koji se pojavljuje na zaslonu telefona odaberite "Pohrana" ili "Pohrana podataka". Zatim idite na memorijsku karticu telefona pomoću ikone "Moje računalo" na radnoj površini računala. Pošaljite datoteku filma u mapu na telefonu, koja se obično naziva Video. Ako na vašem mobitelu nema takve mape, stvorite je s računala. Desnom tipkom miša kliknite otvoreni prozor s memorijskom karticom telefona. U izborniku koji se pojavi odaberite Novo, a zatim Mapa. Stvorenoj mapi dajte naziv Video.

4. korak

Odspojite mobitel s računalom. Otvorite odjeljak "Galerija" na svom mobilnom telefonu i odaberite mapu "Videozapisi" ili "Video". Odaberite video datoteku preuzetu s računala i na izborniku odaberite liniju "Reproduciraj". Ako imate pametni telefon zasnovan na sustavu Windows Mobile, Android, iOS ili Symbian i imate instaliran video uređaj, pokrenite ovaj program i otvorite film u njemu.

Preporučeni: