Sve Prednosti I Nedostaci IPad Pro-a

Sadržaj:

Sve Prednosti I Nedostaci IPad Pro-a
Sve Prednosti I Nedostaci IPad Pro-a

Video: Sve Prednosti I Nedostaci IPad Pro-a

Video: Sve Prednosti I Nedostaci IPad Pro-a
Video: Почему ТЕБЕ НЕ СТОИТ БРАТЬ IPAD PRO | Опыт спустя 2 месяца 2024, Svibanj
Anonim

iPad Pro je najveći Appleov tablet. Međutim, je li najmoćniji i vrijedi li pažnje potrošača?

Sve prednosti i nedostaci iPad Pro-a
Sve prednosti i nedostaci iPad Pro-a

Oblikovati

Posljednje dvije godine potrošači su dovodili u pitanje reputaciju Appleovih tableta. Nekoliko je razloga za to. Glavni je vrlo jednostavan - iPad je prilično skup, ali konkurenti proizvode slične proizvode po nižoj cijeni.

Također, mnogi korisnici u tome ne vide smisao. Određenom sloju ljudi to nije potrebno - sve funkcije može preuzeti obični pametni telefon. To je samo veličina zaslona.

Međutim, u studenom je Apple predstavio svoj novi iPad Pro proizvod. Novost se prodala istovremeno sa Sjedinjenim Državama i zapadnom Europom, što znači da se već može kupiti.

Prvo po čemu se iPad Pro ističe je njegova veličina. Vrlo je velik u odnosu na iPad Air 2. Dimenzije su mu 305,7 x 220,6 x 6,9 mm, a težak je oko 720 grama.

Slika
Slika

Veličina gumba za početnik ne mijenja se ni na koji način. Opremljen je skenerom otiska prsta stare generacije. To se odražava na brzinu odgovora. Na primjer, ako korisnik koristi otisak prsta na iPhoneu 6, jednim laganim dodirom iPhone će se otključati. IPadu je pak potreban vaš prst da duže ostane na gumbu. To nije kritično, ali nije uvijek prikladno.

Slika
Slika

Ovdje je debljina veća nego na iPad Air 2: 6,9 mm naspram 6,1 mm. Iako se ovo ne prikazuje u upotrebi, prilično je čudno, s obzirom na činjenicu da se mnogi proizvođači pozicioniraju na suptilnosti kućišta uređaja.

Slika
Slika

iPad Pro ima zaslon dijagonale 12,9 inča, dok ima rekordno proširenje - 2732 × 2048 piksela. Ovo je najviše proširenje među iOS uređajima.

Slika
Slika

Fotoaparat

iPad Pro ima dvije kamere s obje strane. Prednji ima produžetak od 1,2 Mp, glavni - 8 Mp. Sve se funkcionalnosti ni na koji način nisu promijenile u usporedbi s iPad mini 4 i iPad Air 2. Nema bljeskalice.

Općenito, kamera ostavlja mnogo želja, a loša je čak i u odnosu na prethodne generacije. Je li to zbog činjenice da je iPad dizajniran za rad s dokumentima i programima, a ne sa fotografijama - teško je reći. Ali činjenica ostaje - bez dobrog osvjetljenja, fotografije izlaze krajnje "sapunaste".

Slika
Slika

U usporedbi s konkurentima, slika nije bolja.

Slika
Slika

Tehnički podaci

Tablet ima A9x procesor s M9 koprocesorom pokreta, dvije jezgre. RAM je 4 GB. Kapacitet baterije je prilično velik - 10307 mAh. To je dovoljno za rad putem Wi-Fi-ja do 10 sati, reprodukcija video zapisa do 10 sati, rad u LTE-u do 9 sati. Istodobno, komplet dolazi s punjačem od 12 vati. To znači da će trebati oko 5 sati da se uređaj napuni do 100 posto.

Uz to, iPad Pro ima četiri stereo zvučnika, dva mikrofona.

Preporučeni: